sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Ketkut suorittivat syrjinnän

Ranelle sattui työtapaturma, minkä seurauksena vähän luitakin katkeili. No, ei siinä mitään, vahinkoja sattuu aina.
Tähän asti kaikki menikin normaalien kaavojen mukaan, mutta varsinainen syrjintä alkoi välittömästi viranomaisten saavuttua pelipaikalle.

- Ambulanssiin siirrossa tarvittiin seitsemän palomiestä ja kaksi poliisia, sitten paarit hajosivat. Sairaalainsinöörit eivät taanneet röntgen- ja leikkauspöydälle kuin 200 kilon keston, Rane Peltomäen Mari-vaimo kertoo.

Kyllä tuollainen onkin jo aivan törkeää syrjintää.
Elokuvissakin urhea palomies tai polliisi kantaa naisen turvaan vaikka mistä tilanteesta.

Tässä tapauksessa jonkun sievän lettipäisen naiskonstan olisi pitänyt ottaa Rane riuskoille harteilleen ja viedä turvaan Q:n suunnittelemille paareille. Näin oltaisiin vältytty nöyryyttävältä yhdeksän miehen operaatiolta.

Mari vielä jatkaa tuohtuneena:

- Oli aivan kauheaa, kun siinä joku jo väläytteli tutkimuspaikaksi Viikin eläinasemaa, missä hoidetaan hevosia.

No, siellä ainakin paikat olisivat kestäneet. Se, että sairaalan leikkauspöytä vahvistettiin ennen leikkausta, ei sitten ollutkaan aivan kauheaa.

Koska Mari on autuaan tietämätön siitä, että kaikkialla maailmassa arvotaan ihmisille jonkinlainen keskikoko, minkä mukaan yritetään saada tavarat sopimaan mahdollisimman monelle, niin kerrotaanpa se nyt.

Meikäläinenkin osallistuu tuohon syrjintään, koska suureksi onnettomuudekseni joudun ajelemaan vanhalla volkkarilla, minkä sanominen autoksi lasketaan kiroiluksi.


Seuraavista tyypeistä taas kummallekin tulee Ranesyndrooma volkkarin kanssa.

Tämä ei ylety polkimiin.

Tämä taas ei mahdu koko kinneriin.

Kyllä maailma on katala paikka.

Ei kommentteja: