maanantai 18. tammikuuta 2010

Tyhmyydestä sakotetaan

Mitenkään en nyt huumekauppiaita puolustele, mutta, jos ostava osapuoli on oravan älyllisellä tasolla, on se vain ostavan osapuolen oma asia. Kaikesta muusta voidaan syyttää, mutta ei kuolemantuottamuksesta.

Huoltoaseman myyjä myi uhrille bensiiniä jerrykannuun. Uhri joi nurkan takana litkut pois ja kuoli. Myyjää syytetään kuolemantuottamuksesta, koska hän ei varoittanut asiakasta bensiinin vaaroista.

Uhri osti varaosaliikkeestä kuulalaakerin, minkä hän yritti pureskelun jälkeen nielaista, mutta tukehtui kuoliaaksi.
Myyjää syytetään kuolemantuottamuksesta, koska hän ei varoittanut asiakasta kuulalaakerien vaaroista.

 Man.. mus.. tuntematon henkilö myi uhrille pirtua. Uhri nielaisi samantien koko pullon ja kuoli. Tuntematonta henkilöä syytetään kuolemantuottamuksesta, koska... 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen kyllä sedän kanssa ny hieman eri mieltä.

Kunnon palvelulla olis myyjäki päässy helpommalla... Ei olis menettäny maksavaa asiakasta ja tuskin ei ois jääny kiinnikkään. Eipä ois sitte saanu tuomiotakaan. Huomattavasti fiksumpaa nääs.

Se on tärkeetä tuo kunnon palvelu nykyään

-sami

VonPee kirjoitti...

Niin, että Suomenkielinen käyttöohje sisältyy toimitukseen? Sivulla seitsemän maininta: vältä laastarin pureskelua/nieleskelyä.

Anonyymi kirjoitti...

Tai ehkä laastarissa pitäs lukee se kissankokosil kirjaimil. Piripäät ku ei välttämättä muuten tajua. Tai sitte lakisääteinen kurssi.

sami