keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Zöppödöy IV

Vasurit etsivät suosittelijoita vaaleihin.

- Ajatuksena on, että suosittelijoiksi ryhtyvät kertoisivat julkisesti, miksi tukevat puoluetta tai jotakin sen ehdokasta.

No juu. Onnea vaan etsintöihin. Lisäksi vasurien tavoitteena on saada aikaiseksi 20 kansanedustajaa, kun nykyisin niitä on 17. Nykyisistä edustajista kuulemma kuusi lopettaa ihan häviämisen pelosta vapaaehtoisesti.
Oma villi veikkaukseni on se, että vasureilla on vaalien jälkeen edustajia yhtä monta, kuin noita vapaaehtoisesti lopettaneitakin.

Lieksassa suoritetaan rasistista autonraunion tuhoamista.

- Polliisin mukaan sama rekisteristä poistettu ajoneuvo oli sytytetty ennenkin.
Samaa autoa oli vahingoitettu 6 - 7.12 välisenä yönä, jolloin siitä oli rikottu ikkunat. Polliisi tutkii kyseisiä vahingontekoja rasistisina rikoksina, koska henkilöauton omistaa ulkomaalaistaustainen henkilö.

On se nyt Saatana vieköön kumma, että jos jätän vanhan kansanvaununi seisomaan jonnekin ns. väärään paikkaan, ilman kilpiä tai niiden kera, niin se kyllä pistetään päreiksi hyvinkin nopeasti. Eikä polliisia kiinnosta pätkääkään.
Mutta kun kyseisen raadon omistaakin ulkomaalaistaustainen, tavallistakin tasa-arvoisempi henkilö, niin jopas taas uidaan rasismin synkissä syövereissä. 

Aurinkokunnan laitamilla on eräiden tietäjien mukaan pimeä kappale, mikä ilkeyksissään paiskoo kommentteja  komentoja  komeettoja niskaamme. 

Vai niin. Mutta meillä Suomessapa onkin valtakunnan laitamilla kuutio, minkä sisällä elävät selkärangattomat oliot syytävät niskaamme toinen toistaan järjettömämpiä lakeja.

2 kommenttia:

Nipa Näätä kirjoitti...

Niin, jos sun vanha kansanauto poltetaan, niin sitä tuskin voi pitää viharikoksena, koska tyhmempikin(turkulainen) poliisi tajuaa, että tekijä on tehnyt sulle vain palveluksen... :)

VonPee kirjoitti...

Terve Nipa.

Juu, ja oikeastaan se olisikin mun vika, koska olisin jättänyt volkkarin tahallani syötiksi.
Alle 15v nappula varasti aikoinaan kaverin kinnerin parkkipaikalta. Jäi sitten myöhemmin kiinnikin, mutta äitinsä puolusti jälkikasvuaan hienosti.
Äitylin mukaan kaveri oli kuulemma tahallaan jättänyt autonsa parkkipaikalle syötiksi, eikä poikapolo voinut siksi vastustaa kiusausta.