lauantai 21. tammikuuta 2012

Rallikansa vaeltaa

Männä viikonloppuna oli niin hieno tilaisuus, että Ukirallin eräs EK ajettiin mökkitiellämme, eikä torpasta tarvinnut kävellä kuin kolmisensataa metriä, niin jo olikin pelipaikoilla.

Tuo ralli oli myös historic-sarjan kilpailu.
Koska meitä vanhoja kalmoja oli paikalla kohtuullinen parvi, niin saimme ihailla monenlaisia pelejä, joita emme uskoneet edes enää kilvissä olevankaan, tai yleensäkään olemassa.
Paikalla ollut nuoriso-osasto pyöritteli ihmetellen päitään, ja kyseli, että oletteko ihan oikeasti joskus ajelleetkin tuollaisilla?

Meikäläiset pysyttelivät kiltisti töpinän läheisyydessä, emmekä lähteneet vaeltamaan reittiä eteenpäin. Mutta menipä tuosta ohitse sellainen vaellusporukkakin.
Ovat kai vieläkin hengissä, koska tuolla tuurilla ei luultavasti voi muuta käydäkään.

Tulipas tuosta viideosta huonolaatuinen. Ei se noin heikko ollut lähetettäessä. Toivottavasti tapahtumat kuitenkin selviävät.

2 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Aijai... Täällä ollaan kateellisia moisesta etuoikeudesta.

Historic-rallilta tämä omakin elämä tuntuu ihan päivittäin. Autotallin asukkien keski-ikä on 21 vuotta. Moottorikoko on keskimäärin 215 kuutiotuumaa. Työn puolesta joutuu käyttämään sellaista nousevan auringon ihmettä, jota ei tarvi hitsata kuin kuumaliimalla.

Mutta jahka aurinko nousee, niin saadaan taas ajaa katto alhaalla.

VonPee kirjoitti...

Terve Kumitonttu

Kyllähän tuo oli mukava juttu.
Sanoinkin risteystämme valvovalle toimitsijalle, että kyllä tuota tietä saisi useamminkin käyttää.

Autotallissasi tuntuu asuvan ihan oikeita autoja, eikä mitään sushiboxeja.