perjantai 13. tammikuuta 2012

Varttitonnari

Tuosta lihomisesta tulikin mieleeni, että joskus aikoinaan hoikkana poikana, telakalla töissä ollessani, ilmoitin suureen ääneen ottavani erään ryhävalaan vartalolla varustetun työkaverini esikuvakseni.

Sitten ei enää tarvitse tunkea minnekään ahtaisiin paikkoihin hommiin, kun ei kerran mahdu.

Toiveiden kanssa kannattaa olla tunnetusti varovainen.

Lainaanpa tähän törkeästi piratiseeraamalla eli tässä tapauksessa kameroimalla mielestäni erittäin mainion luvun Valtteri Suomalaisen kirjasta "Kuolet vain kahdesti".

Kuvat suurenevat klikkaamalla.
6 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Mitä svidua - Hubbleko se pitää ostaa että näkee tihrustella tuota??????????????????????????????????????????????????????????

Jaska Brown kirjoitti...

Heh, en tiedä uskotko mutta luin kyseistä kirjaa eilispäivänä välipalaa syödessäni. Hyvä juuri siihen tarkoitukseen, hauskoja lyhyitä tarinoita joita voi lukea juuri sen verran kuin rouskuttelu kestää. Oma suosikkini on Sensuelli akrobaatti.

KT: ilmeisesti selaimissa on eroa, ainakin täällä tekstin näkee aivan hyvin.

RH kirjoitti...

Haa, tämä täytyy laittaa luettavien listalle... luin taannoin V.Suomalaisen kirjan hänen rauhanturvaajan ajoiltaan, sekin oli ihan hyvä. Meidän kirjastossa on vain niin omituinen järjestelmä, että sieltä ei tahdo etsimällä löytää mitään. Dekkarit on joko dekkarihyllyssä tai kaunokirjallisuushyllyssä, jopa saman kirjoittajan sarjaa saattaa olla eri paikoissa, elämäkerta saattaa olla elämäkertahyllyssä, romaanihyllyssä, elokuvakirjahyllyssä (jos on kyse näyttelijän, ohjaajan tm. elämäkerrasta) tai vaikka historiahyllyssä... systeemi on täysin mielivaltainen, kaiketi riippuvainen kulloinkin vuorossa olleen virkailijan käsityksestä. Tietokirjojen seassa on fiktiivisiä romaaneja ja päinvastoin.

Mutta tämän kirjoittajan kirjoja aion etsiä.

Jaska Brown kirjoitti...

Sanna, muita kirjoja kuin nuo kaksi (Sauna Syyriassa ja Kuolet vain kahdesti) VS ei valitettavasti ehtinyt kirjoittaa kuoltuaan ennenaikaisesti alkoholismiin. Lisätietoa miehen elämänvaiheista voi lukea äiti Lippe Suomalaisen muistelmista Elämässä kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä svidua - Hubbleko se pitää ostaa että näkee tihrustella tuota?????????????????????????????????????????????????????????? "

Vinkki: Vie kohdistin haluamasi kuvan kohdalle ja klikkaa, niin se suurenee. Ja kun olet saanut luettua, paina Esc, niin pääset takaisin edelliselle sivulle. Ja sama uudestaan...

VonPee kirjoitti...

Terve Kumis, Jaska, Sanna & Ano

Kumis: Olen surkea tietokoneiden kanssa, mutta noiden kuvien pitäisi tulla isommiksi klikkaamalla. Toivottavasti.

Jaska: Heh, hauska sattuma. Sensuelli akrobaatti on aivan hulvaton. Tuo Elämässä kiinni puuttuu hyllystäni, mutta teinkin jo äsken tilauksen, joten kohta tuokin löytyy.

Sanna: Kuten Jaska totesikin, kirjoja on vain nuo kaksi. Valitettavasti.
Teidän kirjastossanne tuntuu olevan samanlainen järjestelmä kuin minulla on kotona.

Ano: Hyvä tietää, että toimii.