torstai 29. heinäkuuta 2010

Muiden vika

Olen tässä joutessani seuraillut EM-kisoja. Suomalaisilla on tunnetusti enemmän selityksiä kuin tekoja, kuten juoksentelija Lahtio esittää tällä kertaa.

Mikko kertoo meille seuraavaa:

- Nyt ei mitattu paremmuutta juoksemalla, vaan tönimällä. Pitää vissiin hankkia lisää massaa, että pärjää noissa kisoissa.

Ihan juoksemalla siellä mentiin, mutta kun Mikko yritteli sisäkautta ohi, voi siinä tullakin ahdasta. Kyllä siellä ulkoradalla oli tilaa, mutta silloin olisi pitänyt juosta kovempaa. Minulla oli joskus muutama kana ja niillä oli sellainen ominaisuus, että yrittivät tunkea läpi sen kokoisesta kolosta, mistä pääkin meni. Onkohan tämän kaverin suvussa kanoja?
Ja lisää selitystä siitä, miten loputkin mahdollisuudet menivät, kun hyvin alkanutta kiriä piti ruveta jarruttelemaan. Tämä on jo niin löysää, ettei pysy puulapiossakaan.

 - Italialainen (Mario Scapini) tuli eteen, ja siinä vaiheessa, kun on itse tehnyt rytminvaihdoksen ja joku tulee eteen, ei ole mitään tehtävissä.

Häh? Toivottavasti tällä kaverilla ei ole ajokorttia.
No kun mä olin just tehnyt rytminvaihdoksen kuudenkympin nopeuteen ja yks mummeli ajoi edessä neljääkymppiä, ei siinä ollut mitään tehtävissä.

Ei kommentteja: