sunnuntai 1. elokuuta 2010

Mutanttikisat

Taas on seurattu tuota yleisurheilun EM-kisaa. Niiskuneidin tikunnakkelusta en sano mitään, kun Sporttilan Jari on vähän niinkuin kieltänyt. Douppinki tässä enemmän mietityttää.
Katsottiin kuulan finaalia faijan kanssa ja meikä siinä sitten kehui Valkovenäjän mörssäreitä. Tuohon faija totesi, että kyllähän ne kovia ovat, mutta käryilevät vaan sillointällöin doupingista.

Aloin sitten miettimään tätä parjattua douppinkia. Kisoista voisi tulla paljon mielenkiintoisempia, jos valvonta lopetettaisiin suosiolla kokonaan ja kaikki keinot olisivat sallittuja. Siitä vaan nappia ja piikkiä huiviin niin saatanan tavalla.

-Uimahommeleissa olisi mielenkiintoista nähdä, olisiko hylkeen näköinen tsimmaaja nopeampi kuin delfiiniä muistuttava.

-Olisivatko maratoonarit kentaurin kopioita.

-Näyttäisivätkö kuulantyöntäjät pystyyn nostetuilta biisoneilta.

Tuollaisiin mutanttikisoihin voisin jopa ostaa pääsylipun.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tästä tulee ensimmäisenä mieleen nykyiset kehonrakennuskilpailut. On dopingaineiden kannalta selkeästi kaksi eri sarjaa. Luonnolliset kehonrakentajat, joilta on kielletty dopingaineiden käyttäminen ja heitä valvotaan satunnaisilla pistotesteillä jatkuvasti. Sitten on tämä toinen sarja, jossa ei käytettyjen aineiden perään kysellä.
Olisikin mielenkiintoista nähdä millainen vaikutus yleisurheilun kiellettyjen aineiden säännönmuutoksella saataisiin aikaiseksi nykyisten ennätysten paranemiseen. Vaihtoehtoisesti voitaisiin järjestää aivan omat niin sanotut avoimetkisat myös yleisurheiluun kuten kehonrakennuksessakin on.