maanantai 29. marraskuuta 2010

Seuraava potilas

Tuosta Suomeenkin kovasti puuhattavasta sharia-laista tuli mieleeni sellainen asia, että koska täällä pakkaavat kaikki järjettömyydet menestymään, toteutuu tuokin vielä joskus.
Sen takia nyt pitäisikin panostaa koulutukseen.

Jaa että miksi?

No tietysti siksi, että lain tultua voimaan alkavat esimerkiksi rosvoilta putoilemaan kädet. Koska vanhat merkit pitävät paikkansa, kaatuu tuo jäsenten katkominen julkisen terveydenhuollon niskaan. Tästä syystä pitäisi välittömästi alkaa kouluttamaan ainoastaan ympärileikkauksiin ja amputaatioihin erikoistuneita lääkäreitä.

Lisäksi kivitystuomioiden käyttöönotto lisää mitä suurimmalla todennäköisyydellä olkapäävammoja, joten siihenkin olisi syytä varautua.

4 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Hemmetti. Nyt kun sanoit. Täytyiskös hakea hommia? Mulla pysyy kyllä kädessä niin rauta-, moottori- kuin luusahakin, ja rälläkkääkin osaan käyttää tarvittaessa.

Esinahkoihin en kyllä koske, se on liian hienomekaniikkaa, enkä ymmärrä muutenkaan, miksi pikkumukuloita tulis viillellä.

Kivityksiinkään en osallistu, sillä touhu muistuttaa liikaa pesäpalloa, ja olen saanut aikanaan kallooni sekä pallosta että mailasta. Tietysti kivitys tekee äärimmäisen kipeää uhrille, mutta tulevia, tosin vielä vahvistamattomia lakeja kunnioittavana kansalaisena totean siihen että inshalallallaa ja Allahuba vuan hyvinniin, akbar.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Niin muuten, tossa sun blogisi kommentointiosiossa saattaa olla jotain häikkää. Joka kerta kun kommentoin, niin heti kommentoinnin jälkeen koko Firefox kaatuu. Onko vika siellä päässä vaiko minun päässä, siitä en osaa sanoa mitään, kun en näitten tietokoneitten kanssa mikään mestari ole. Jos sulla on tuttuja, jotka asian hallitsevat, kysy niiltä.

VonPee kirjoitti...

Terve Ykä.
Juu, tuossa voisi olla tulevaisuuden ala. Tuo esinahan leikkely on tosiaan asia, mitä en hyväksy taikka ymmärrä, mutta kun viisaustohtorit oikeuslaitosta myöten ovat sanoneet, että se on ok. Kaipa se sitten on tavallisen tallaajan uskottava.
En ihmettelisi, vaikka joskus tulisi sellainenkin laki, että vanhatkin nahat kerättäisiin pois.

Tuosta firefoxin kaatumisesta tein pikakyselyn, mutta ei kuulemma ole ollut murheita. Mulla itsellä on tietokonepeukalo tiukasti keskellä kämmenselkää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Okke. Se vika on varmaan täällä minun päässä. Minäkään kun en varsinainen tietokonenero ole.