maanantai 6. joulukuuta 2010

Hikilaudat

Armeija aikoo testata uudenlaista suksisidettä. Uudessa siteessä on seuraavanlainen hieno ominaisuus:

- Kuusamon Uistimen kehittämän siteen etuina pidetään käytön helppoutta, sillä siteeseen sopii lähes kaikenmalliset jalkineet.

Nyt niihin lähes kaikenmallisiin jalkineisiin pitäisi vielä jostain löytää hiihtotaitoisia varusveijareita.

- "Noniin, arvoisa ryhmä. Jos pyydän kauniisti ja ääntä korottamatta, niin voisitteko mahdollisesti ottaa asennon? Oikein hienosti meni, lepo vaan. Tänään harjoittelemme hiihtämistä, jos kaikille sopii?
Jätte kiva. Sauvakävelyä olemmekin jo kokeilleet. Nyt lisäämme vaativaan suoritukseemme eräänlaiset laudanpalat, mitkä kiinnitetään kenkiinne. Kokeillaanpa."

- "Kappas vaan. Pitääpä näköjään selvyyden vuoksi lisätä, että niitä suksia on tarkoitus olla kaksi kappaletta henkilöä kohden siten, että kummassakin jalassa on oma, erillinen suksi."

4 kommenttia:

Nipa Näätä kirjoitti...

Vielä kun muistaisi, että niistä lähes kaikenmallisista jalkineistakin oli pulaa... Ja perinteiseen army-tyyliin kuuluu, että noita ei voida ottaa vielä käyttöön, kun varastossa on vielä noita vanhojakin.

VonPee kirjoitti...

Terve Nipa.

Mutta onhan kumisaapaskin jalkine. Ja Niitä riittää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Joo kumisaappaita kyllä riittää, mutta täytyy sanoa, että nykyiset kumisaappaat eivät kestä kuin murto-osan siitä, mitä vanhat Nokialaiset. Se kumi on nykyisin jotenkin toisenlaista, semmosta silikonimaista. Murtuu helposti.

VonPee kirjoitti...

Terve Ykä.

Tottapa turiset. Mulla on vanhat, loppukiriään vetelevät Partiot ja sitten uudemmat mallit lisäksi. Niiden materiaalit eivät taatusti ole samaa tavaraa. Niinkuin monessa muussakin asiassa, vanhassa vara parempi.