keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Hurja mainos

Meikäläisellä on aina radio päällä, kun ajelen volkkarilla. Tälläkin kertaa radio porisi taustalla, enkä sitä erityisesti kuunnellut. Mutta eräs mainos saikin sitten valpastumaan. Kuulin aivan selvästi, kun siellä kehuttiin:

- Päivä täyttyy esileikeistä, huumeista ja iloisesta yhdessäolosta.

Olin melkoisen hämmästynyt, mutta kun nykyisin tuntuu olevan kaikenlaisia merkillisiä reklaameja liikkeellä, niin en sen enempää asiaa ihmetellyt. Ajattelin vain, että jos kerran silmittömällä väkivallalla mainostetaan, miksei sitten noinkin.

Katsoin talven jälkeen taas vähän telkkariakin ja siellä pyöri mainos, missä nainen löi miestä valurautaisella paistinpannulla planeettaan, jotta ehtisi ensin saamaan jotain, en muista mitä, mutta varmasti jotakin oikein hienoa tai tarpeellista, kun se kerran on vähintäinkin törkeän pahoinpitelyn arvoinen.

Ajomatkaa oli kuitenkin jäljellä ja kuulin mainoksen uudestaan, jolloin selvisi, että kyse olikin vesileikeistä ja muumeista.

2 kommenttia:

LupeKani kirjoitti...

Paistinpannulla lyötiin, revittiin hiuksista, kampattiin jne. Siltikään mitään vahinkoa ei sattunut, mutta CDONin pakettiin pääsivät sitten käsiksi ja 2 lasta tuli myös iloisina katsomaan paketin sisältöä. Paskaa koko mainos, sanon minä.

VonPee kirjoitti...

Terve LupeKani

Joo, tuohan se olikin. Aika erikoista, kun jostain viattomasta mainoksesta saadaan hirmuinen meteli aikaan, mutta toiset ovat vaan "huumoria".