maanantai 20. kesäkuuta 2011

Uutisvapaa

Olin tuossa viikon päivät Nuorttijoella huispaamassa virvelillä. Tuollainen viikko on siinäkin mielessä mukava, kun silloin tulee oltua lähes täydellisesti  "kadoksissa". Netti ei pelitä ja puhelimeen prepaid-liittymä, minkä numeron tiesi kaksi ihmistä. Lisäksi tuli oltua täydellisessä uutispimennossa, mikä on hyödyllinen kokemus. Kun lähdin ajelemaan poispäin ja kuuntelin radiosta ensimmäiset uutiset, totesin uutisvirran olevan kuin saippuasarja. Vaikka välillä on viikon katsomatta, ei ole menettänyt yhtään mitään ja juoneen pääsee helposti mukaan.

Lisäksi vielä etelän variksen korvat lepäsivät, kun äänimaiseman muodostivat joki, käki ja kuukkeli. Sekä luonnollisesti myös järripeippo ilahdutti kauniilla laulullaan kulkijaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli varmaan hieno reissu, saitko mitiä?. Itse olin melkiin kaksi viikkoa Kuusamon seudulla korpea koluamassa, saaliina 8 isohkoa ahventa.

VonPee kirjoitti...

Tervehdys Piippumies

Tällä kertaa kalapuoli oli erinomainen. Jos jakoi Esteri, niin jakoi Ahtikin. Nuortilta tuli taimenta ja järvikin antoi niitä kivasti, sekä muutaman siian lisäksi.