maanantai 7. marraskuuta 2011

Hämyisen illan huumaa

Meikäläinen on vaan sellainen tyhmä setä, mutta kun liikuskelen hämyisinä aikoina soittoruokaloissa tai suoritan niistä hämmästyttävää, kirjekyyhkymäistä kotiinpaluuta, niin minulla ei ole mitään varastamisen arvoista mukana (ellei joku epätoivoinen naisihminen sitten ole ajatellut kaapata Lihavaa Setää mukaansa, uskokaa tai älkää, mutta joskus on noinkin käynyt). Kotoa lähtiessäni otan mielestäni riittävän määrän seteleitä taskuun ja kun tinat ovat finaalissa, alkaa yleensä iltakin olemaan.

Siksi olen aina ihmetellyt, miksi naiset pitävät lompakkoaan laukussa.

Mielessäni on jo vuosia ollut hieno juoni.
Käsilaukussa voisi pitää vaikkapa viritettyä rotanloukkua, taikka sen sisukset voisi liimailla täyteen partakoneen teriä. Lompakon voisi sitten pitää taskussa. Mahdollinen rosvoustilanne ei ainakaan jäisi huomaamatta.

Meikäläinen ei vaan valitettavasti voi tuota hienoa suunnitelmaa testata, koska paatuneinkin rosvo tulisi epäluuloiseksi, jos kaatuilisin sipsuttelisin kotia kohti sievän laukun kera.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Pahinta on pitää lompakkoa repun etutaskussa ja reppua selässä... ihme kyllä, kukaan ei ryöstäny mua niinä aikoina.
Tallinnaan lähtiessä (ekaa kertaa) suunnittelin tuota rotanloukkua, mutta a)pelkäsin mahdollisesti heräävää karjunaa ja muuta mekkalaa b)pelkäsin ajatuksissani itse työntäväni käteni laukkuun. Laukku oli mukana, mutta rahat taskussa ja lompakko kotona...

VonPee kirjoitti...

Terve Sanna

Tuo itsetehty laukuntestaus on kyllä tosiaan otettava huomioon, varsinkin jos tulee nautittua kovaa teetä tai muuta vastaavaa virvoketta.