sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Helppoa rahaa tarjolla

Juorulehti haastatteli ihan oikeaa selvännäkijää.

Arvostettu näkijä näki seuraavaa:

- En näe näiden korttien perusteella sadan prosentin varmuudella, tuleeko Lipposesta presidentti. Mutta 80 prosentin varmuudella voin luvata. Voisin vaikka rahaa sijoittaa, jos pitäisi.

No, okei. Minä hyväksyn haasteen.
En näe korteilla taikka ilman, kuinka tuossa hommassa käy, mutta käytän ihan sitä kuuluisaa mutu- menetelmää.
Hei, älkääs nyt. Jos kyseisellä systeemillä voi johtaa valtiotakin, miksei sitten lyödä vetoa?

Koska olen kohtuullisen persaukinen tallaaja (minkä selvännäkijä luonnollisesti tietääkin), laitan peliin mielestäni ruhtinaallisen summan, elikä satasen.

Nyt vaan odottelen ennustajan yhteydenottoa, koska kyllä hänen pitäisi tämä tietää, jo ennen kuin klikkaan maagillista "julkaise" laaria.

2 kommenttia:

LupeKani kirjoitti...

No perkeles, miten sattuikaan. Me tehtiin pieni testi jonkinaikaa sitten ja soitettiin selvänäkijälle joka neuvoi meitä parisuhteissamme. Pienenä jujuna hommassa oli, että 3 sinkkumiestä oli kyseessä. Selvänäkijä kuitenkin näki, että minun pitäisi panostaa enemmän opiskelijatyttöystävääni jonka hän selvästi näki olevan blondi ja 160cm pitkä. Kaikki tuohon kategoriaan menevät voisivat ilmottautua minulle heti paikalla.

VonPee kirjoitti...

Terve Lupekani

Kappas. Kyllä ennustajan on pakko tietää. Noita sitten varmaan alkaa tulemaan ovista ja ikkunoista ihan justiinsa.
Koska selvästikin valtaisa opiskelijatyttöjen tulva vaanii sinua, voisit lähettää epätoivoisimmat pahnanpohjimmaiset tänne :)